Dyrehage

Hei dere

Dagene har gått i ett desverre, har sittet isolert inne med lekser de siste dagene. Endelig ble det værste over i dag, så har noen rolige dager fremover. Skal til London på fredag for å tilbringe helgen med mamma der, så det ser jeg veldig frem til. Pluss at det også bare litt under 2 uker igjen til vi drar på skoletur til Paris, så det er mye bra som skjer fremover. Ellers slapper jeg bare av her hjemme. Noe av det beste med å ha flyttet til denne vertsfamilien(bortsett fra at min fine roomie) er at familien har dyr, og at maten her i huset er den beste(iallefall mye bedre enn overdose av erter) Vi har verdens herligste hund som heter Ash. hehe om vi ser bort i fra min kjære baby hjemme i Norge. Det bor også en katt her, den humørsyke Max. Selvom jeg digger katter, må jeg ærlig si jeg ikke helt ser poenget med dem.
Ble helt dyrehage her inne når jeg satte på Bieber istad. Helt ville tilstander, så fant ut at det er flere fans enn bare meg i huset.

2 kommentarer

Katrine

29.01.2013 kl.22:07

Hahaha!! Katten som sitter ved siden av!! Åå det høres så koselig uut! Kos deg i london!!<33

Silje

10.02.2013 kl.22:11

Jeg bodde hos Melanie i fjor, liker å lese bloggene deres! Det bringer tilbake så mange minner, haha :) Når jeg så bilder av Ash kom jeg bare på hvor sykt mye jeg savner he, og at han hver morgen kom inn for å vekke meg ved å stå oppå meg på alle fire å slikke meg i ansiktet!

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

17, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits