Dagene bare flyr av sted

Hei!

Nå sitter jeg her på starbucks med Maria og Anine, og her skal vi sitte en god stund. Jeg har blitt helt frelst av deres juledrikker, og har blitt dilla på deres Gingerbread Latte, den er så sykt god.

Merker det går lenger og lenger tid mellom bloggingen min, det er ikke bra. Det er litt vanskelig når vertsfamiliens nett fortsatt er nede, selvom vi har byttet firma og greier. Men dagene går og jeg har nå vært her i Bournemouth i 8 uker. Det er helt sykt hvor fort tiden går, men merket det var deilig å se igjen familien. Det var veldig hyggelig å få vist dem byen min, og vi hadde også en veldig fin dag i London. Ellers har denne uken gått til skole. Vi har fått besøk av de norske lærerne og i går hadde vi prøveeksamen, det gikk helt greit, men det er så deilig å ha det ute av verden. Jeg jobber også med å forberede mitt neste radioshow, som jeg skal ha med mine kjære venninner Renate og Pia. Det skal nok bli veldig gøy.

Ellers får jeg gi dere en liten update med litt bilder da:


Her har dere Anine og meg i en av radiotimene. Vi vet vi er sykt normale, eller ikke...Men alle kan jo ikke være det heller da!

Vertsfamilien til Renate og Pia har den største katten jeg noen gang har sett. Den er bare 1 år, jeg lurer virkelig på hva de har matet den katten med.

Dette her er da min søte radiogruppe. Vi kaller oss for "Norwegian syle"

Sist men ikke minst et lite bilde fra i dag. Her er da meg med min faste dose med starbucks.

3 kommentarer

Benedicte

10.11.2012 kl.02:23

<3

SÏ\/Ï

10.11.2012 kl.19:17

Hvorfor må du være så søt?

katrine

11.11.2012 kl.18:42

hahaha!! katten!! søte bilder da<3

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

17, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits