Tacokveld

Hei dere!

Endelig har vi fått tilbake nettet her hjemme, selvom det er litt treigt. På fredag var vi på besøk hos Kristin og Anine. Vi hadde bestemt oss for å ha tacokveld. Helt siden vi fant ut at de har de samme tingene til taco her som hjemme, så har vi snakket om å ha tacokveld. Endelig fikk vi det til, og det smakte himmelsk. Vertsmor pleier å servere oss veldig mye erter og chips, og det blir man veldig lei av i lengden. Det var så godt å få spise et måltid stappet med grønnsaker. Hjemme i Norge pleide vi å spise taco nesten hver uke. Det er virkelig noe av det beste jeg vet, og noe av det jeg har savnet mest. Jeg tror mat aldri har smakt så godt før.

Nå har vi bare en uke igjen før vi får høstfeire. Ukene og dagene her går veldig fort, men det skal bli deilig med feire. Jeg får besøk av familien min, og det skal bli så bra. Det blir gøy å vise dem hvor jeg bor og byen min. Ingen av dem har vært her før. Det blir også ekstra koselig siden jeg har bursdag nå på torsdag rett før de kommer, og det blir rart å ikke tilbringe dagen med dem. Men side de kommer en uke etter så blir det bra.


4 kommentarer

Benedicte

21.10.2012 kl.13:07

så kosiii! :)

katrine

21.10.2012 kl.15:26

så koseliig! heldige som snart får høstferie!!:)

SÏ\/Ï

21.10.2012 kl.18:04

Super kos!! Å vil også ha ferie, den går så altfor fort

Hanne

26.10.2012 kl.03:36

Uuuuu old El Paso da :)

håper du hadde en super bursdag! <3

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

17, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits