Tid for te og andre morsomheter

Hei!

I dag var det starten på en ny uke, og jeg tror denne uken skal bli bra. I morgen har jeg radio igjen, og da skal vi endelig starte med å planlegge radiosendingen vår. På torsdag skjer høydepunktet, da skal jeg til London med Kristin, Anine og Maria. Anine og jeg skal gå rundt i London og ta streetstyle bilder av folk, så det blir gøy. Jeg gleder meg som en liten unge til å bare gå rundt i gatene, den byen er så fin. Vi får også endelig dratt på Urban Outfitters, det har jeg ventet på helt siden vi kom hit.

Denne helgen som var ble brukt til mye koselig. Jeg og noen av de andre jentene har endelig fått meldt oss inn på et kjempefint treningssenter, så vi fikk prøvd ut bassenget og litt andre ting. Helt siden vi kom hit har vi pratet om å få testet ut en resturant som heter Pinocchio, og på lørdag etter at vi hadde trent fant vi ut at vi nå rett og slett var nødt til å få dratt dit. Så da fikk vi oss en liten spontantur dit, hvor vi spiste nydelig dessert. Ellers fikk Maria og jeg skaffet oss en vannkoker til å kunne bruke på rommene. Det var virkelig nødvendig. Vi fant en helt genial og vedlig billig butikk. Den har virkelig alt og der fant vi oss en vannkoker til 5 pund. Jeg høres kanskje lat ut, men er ikke så gøy å måtte bevege seg ned hver gang man vil ha te. Her i England sparer de veldig på strømmen så hele 1.etasje er helt mørk, så man må kave seg fremover i mørket. Jeg som da er en person som drikker veldig mye te, og som også er veldig klumsete og snubler lett har hatt det litt komplisert. Det virker heller ikke ut som at vertsmor er veldig glad i å ha oss hengende på kjøkkenet. Så vår lille søndagstur inn til sentrum var veldig vellykket.


Anine og meg

Anine og Maria


Pia og Kristin

Og damdidam, her er bilde fra første gangen vi brukte vannkokern vår. Vi har gitt den navnet "George Whittard"(Whittard er navnet på en veldig fin tebutikk)3 kommentarer

SÏ\/Ï

08.10.2012 kl.23:45

Åhhh, hørtes helt herlig ut! Kunne tenkt meg en tur til London! Hahahahahah du i en mørkgang... lol, kan se det for meg, kanskje mer en bra og kjøpe vannkoker <3

katrine

09.10.2012 kl.15:10

det høres så gøy ut å dra til london for å ta bilder!! Heldigee!<3

Benedicte

14.10.2012 kl.15:15

haha gøy! og shit så pen da :))))

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

16, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits