Pizzakveld

Hei peeps!

I dag har vi endelig fått møtt de engelske elevene ordentlig. Vi på radio brukte dagen til  å leke oss i lydstudioet. Det har vært en dag fylt med mye latter. Gruppen vi kom på virker veldig grei, virker som de engelske er veldig hyggelige og søte. Så jeg tror dette kan bli bra. Etter skolen dro jeg en tur på starbucks med Maria, Anine, Pia og Renate. Vi satt der og pratet helt til de begynte å stenge. Siden vi hadde skole til 5 og ønsket å være litt sosiale etter skolen så takket vi nei til middag hjemme. Så Anine ble med oss hjem,også plukket vi med oss pizza fra pizza hut på veien hjem. Er så utrolig glad for at vertsfamilien ikke er noe strenge på det å ha besøk. Det er veldig greit å kunne invitere med seg folk hjem også, så slipper man å finne andre steder å møtes hele tden. Jeg tror aldri at pizza har smakt så godt noen gang. Merker jeg begynner å bli litt lei av å få serevert erter og mais til all maten vi får. Vi får helt grei mat, men merker ofte det er mye jeg savner av maten hjemme.
4 kommentarer

SÏ\/Ï

26.09.2012 kl.00:40

Åe kosyy erter

SÏ\/Ï

26.09.2012 kl.00:40

Hallllo kommentaren min klikka :(((((((((

SÏ\/Ï

26.09.2012 kl.00:42

Skriver på nytt:

Åeeee kosyyy!! Kan tenke meg at pizza var godt, ikke det at der noe galt med erter altså... men pizza > erter.... vanskelig valg?

Katrine

26.09.2012 kl.20:45

sier koosyy erter som siv:) men det så kos ut da! <3

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

16, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits