Vår første skoleuke

Hey!

I dag var starten på vår første ordentlige skoleuke. Vi har jo bare hatt to dager med skole i løpet av de to ukene vi nå har vært her. Nå har jo ikke Maria og jeg fått brukt fridagene på å sove lenge, men merker det var litt hardt å ha skole til 5 i dag. Spesielt når vertsmor valgte å gi oss tunfisk på matpakken. Sier bare takk gud for at de har har noen sunne ting i kantinen, pluss at det ikke er så dyrt å kjøpe mat her. Jeg er veldig fornøyd med det lille inntrykket jeg har fått av skolen, det er så mange flinke lærere her. I morgen skal jeg ha radio, noe jeg skal ha hver tirsdag i 9 uker. Jeg er veldig spent på hvordan det blir, det hørtes veldig spenndende ut når lærern hadde presentasjon av hvordan det fungerer. Vi kunne velge mellom mange andre ting også, og vi skal ha flere temaer senere.

I kveld har jeg bare campet på Mara sitt rom, merker man fort kan bli litt usosial når man har hvert sitt rom. Vi har kost oss med te og bare brukt kvelden til avslappning. Jeg har skrevet handlelist over ting jeg trenger, og ting jeg ønsker meg. Planlegger å få til en tur til London i nærmeste fremtid. Er så utrolig deilig å tenke på at London bare er to timer unna med buss. Det er virkelig en av mine favorittbyer, så det blir gøy å kunne dra dit for å gjøre skoleprosjekte. 

Det begynner å gå litt mot høst her i England også. Det regnet i hele går, og i dag morges. Er så utrolig glad for at vi har vært så heldig med været de andre dagene. Vi satt liksom bare inne i hele går nesten, vi dro bort en tur på kvelden da. Jeg hadde desverre ikke plass til gummistøvlene mine i kofferten så fikk ikke hatt dem med, så vertsfamilien har ledd litt hver gang de har sett at jeg har tatt på meg converse.

Men siden det har regnet nå både i går og litt i dag har det ikke blitt tatt noen ordentlig bilder...så her er enda noen fine bilder fra Photo Booth:


5 kommentarer

SÏ\/Ï

25.09.2012 kl.00:00

Høres koselig ut da! Kos å ikke gjøre noe hele tiden!! <3<3 håper uka blir bra

Hanne

25.09.2012 kl.01:37

Koselig! Håper du har det fint! Søt på bildene er du i hvertfall <3

Anette

25.09.2012 kl.09:29

åh, du er så heldig du! shopping i london og greier

Katrine

25.09.2012 kl.14:48

hørees helt greit ut å være så nærme london! heldigee<3<3

Benedicte

26.09.2012 kl.07:05

Så søt du er a!:)

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

16, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits