High tech

Hei!

Dagene går så fort, plutselig er det en ny dag før jeg vet ordet av det. Derfor kan det fort bli litt dårlig med blogging, men skal gjøre mitt beste. Nå er det helg og den skal nytes før uken kommer og vi starter ordentlig på skolen. Det skal bli litt deilig å starte, er jo ganske spent på hvordan det er. Det blir da også litt lettere å bli kjent med de engelske.Vi har bare brukt dagene på å utforske litt mer og på handling. I går kveld var vi en gjeng som dro på bowling, det var veldig koselig.

Ellers går mye av tiden her i huset, og en kveld bestemte Maria og jeg oss for å pimpe opp tingene mine. Vi kjøpte oss engelske simkort og da måtte jeg ha en ny telefon. Valget mtt falt da på den billigste telefonen som fantes i butikken og jeg sitter nå med en sort og enkel telefon. Det er helt sykt hvor mye kunnskaper man mister av å ha Iphone. Jeg har jo helt glemt hvordan andre vanlige telefoner funker, men etter mye øving har jeg nå lært meg den.

 

3 kommentarer

Katrine

22.09.2012 kl.14:30

hahaha! digger deg!

SÏ\/Ï

22.09.2012 kl.15:10

Hahahh du er søt da!! Iphone < din mobil.. elller? eheheheheh <3<3<3

Benedicte

23.09.2012 kl.00:04

nomiiin:) YNDLINGSMOBILEN <3

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

16, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits