På utforsking

Hei!

De siste dagene nå har det skjedd så mye forskjellig. Vi har brukt mye av tiden vår i byen og har vært lite på rommene våres. Jeg liker meg bare bedre og bedre for hver dag som går. Vi blir vekket hver dag kl. 9 i helgene og 7 i hverdagene og siden vi hadde fri i går så utnyttet vi dagen til det fulle. Maria og jeg dro tidlig inn til byen i går for å få tatt litt bilder. Været var ganske fint og stemningen i byen var veldig koselig. De gamle her er veldig flinke til å komme seg ut. Det første som skjedde når vi begynte å ta bilder var at kameraet mitt selvfølgelig ladet ut. Utrolig typisk at jeg hadde glemt å lade det ut. Heldigvis var vi to så Maria fikk tatt bilder. Det er en veldig koselig park midt i byen, og på morningen er den full av ekorn. De var så utrolig søte, og alle kom frem fordi det var så mange som matet dem. Litt senere kom våre kjære venner Anine og Kristin. Vi gikk litt rundt og tittet i litt butikker, og jeg fant selvfølgelig litt ting jeg trengte. Etterhvert møtte vi også Renate og Pia. Når vi hadde fått tak i det vi absolutt måtte ha før vi får studentbevisene våres på torsdag dro vi på starbucks. Vi satt der og pratet i evigheter. Det var veldig hyggelig, og de ansatte der var veldig søte. På kvelden kom jentene bort til oss også brukte vi kvelden på å prate en litt mer og på å spise masse digg. Vertsmor ville helst ha jentene ut av huset 22:00, så da var vi snille og lyttet til henne.

Takk til Maria som var flink fotograf, for ellers hadde jeg sittet uten noen bilder fra dagen...


Ekornene kom helt bort til oss, de er så søte!

Parken i byen er så koselig, og det pulserer veldig her når det er fint vær noe vi har hatt alle dagene.Stranden er veldig fin, og det er spesielt koselig å gå turer langs den.


Pia, Anine og meg.

Anine og meg


4 kommentarer

Benedicte

18.09.2012 kl.10:09

wow, så herlig! DEN stranden!!

SÏ\/Ï

18.09.2012 kl.14:07

Så sykt koselig!!!! Det var 1del fint, wow!! BLir glad av disse bildene, blir glad vær gang du oppdaterer <3

Hanne Helseth

18.09.2012 kl.15:36

Wow, utrolig fint! Ser ut som du koser deg <3

katrine

18.09.2012 kl.22:06

høres veldig koselig ut!! det ser så fint ut deer!! på stranden og i parken ogsånt!!:)<3

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

16, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits