Rommet mitt

Hei!

I dag er det fredag og starten på en langhelg. Vi har fri på mandag og tirsdag fordi 1.klassingene på skolen skal på camping. Det vil si at vi får enda mer tid til å bli kjent i byen. Hadde forresten første ordentlige time i dag med engelske elever. Vi hadde A.S Film hvor vi skal analysere filmer og litt sånn. Var nødt til å ha dette faget siden jeg gikk på Akademiet og vi hadde en annen matte i 1.klasse enn de som gikk på offentlige skoler. Det var gøy å høre på når lærern hadde opprop fordi det er så mange som har så kule navn. Vi dro også inn til Pool etter skolen for å dra på et kjøpesenter. Der fikk vi kjøpt litt forskjellige ting vi trengte. Det er så latterlig billig her, jeg kjøpte meg en pakke med to tykke motemagasiner for bare 40 kroner.

Før vi reiste til England trodde Maria og jeg at vi skulle dele rom, men når vi kom fortalte vertsmor at vi fikk hvert vårt rom. Rommet er ikke så veldig stort, men det har alt jeg trenger og det er ganske koselig. Det eneste jeg er nødt til å gjøre er å kjøpe meg teip sånn at jeg får hengt opp litt ting på veggene. Det eneste det er å klage på er brannalarmen vi har i gangen som lager en utrolig plagsom lyd hele tiden. Jeg hører den helt inn på rommet mitt.

3 kommentarer

SÏ\/Ï

15.09.2012 kl.12:29

Så koselig ut, hva haar du kjøpt?? :))))

katrine

16.09.2012 kl.09:31

det så kjempe fint og koselig ut der!:) <3 liker når du poster masse bilder!:))

Hanne Helseth

17.09.2012 kl.01:18

Enkelt og greit, det var søt og koselig! Du slipper jo alt 5 åring tingene, hoho! Vis oss hva du har kjøpt!! :D <3 Liker sekken din!!

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

16, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits