Første skoledag

Hei!

I går møtte vi familien vår og så langt virker alt veldig bra. Jeg har fått et lite rom for meg selv, og huset er veldig typisk engelsk. I dag hadde vi får første dag på skolen. Vi møtte de engelske elevene også gikk vi litt rundt på skolen og fikk informasjon om fagene og sånn. Skolen virker veldig bra ås tror vi skal få det bra. Vi har ca 5 minutter å gå til skolen så det er veldig deilig, selvom vi må ned en lang bakke som ikke er like koselig å gå opp på vei hjem. Det er en veldig hyggelig liten plass på veien hvor det er litt skog og veldig fin utsikt. Familien vår har ganske faste rutiner når det gjelder måltidene. Vi spiser forkost hver morgen klokken 7 og middag er klokken 6, derfor har vi en rolig dag hjemme i dag. Vi har jo ikke blitt så veldig kjent enda så vi vet ikke helt hvor lang tid det tar å komme seg rundt.

Her er litt bilder fra dagen, gadd ikke å ta med meg speilrefleksen siden vi skulle få bøker pluss at jeg ikke ville skremme de engelske ved å se ut som en paparazzi så dere får leve med disse:


Her er skolens resepsjon, alle de forkjellige byggene er i murstein. Det er et nedlagt barnehjem

Vi klarte å gå en time for tidlig til skolen så da satte vi oss her og så på utsikten.

Vertsmor lagde lunsj til oss i dag. Litt uvandt å få potetgull i matpakken, men veldig typisk England.

Vi fant noen busker med modne bjørnebær på så da måtte vi jo selvfølgelig stoppe og plukke no

3 kommentarer

katrine

13.09.2012 kl.18:10

ser skikkelig typisk england ut! hvis du skjønner! ser veldig fint ut:) du er søøt da<3

Benedicte

13.09.2012 kl.23:16

åh så kos!

SÏ\/Ï

14.09.2012 kl.16:24

Ser sykt koselig ut!! + skulle ønske jeg fikk med sånn matpakke på skolen.. .. :) ehhe kos dere <3

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

16, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits