Utveksling

Hei, long time no see! 

I dag er det bare 5 dager til jeg reiser på utveksling i England. Jeg skal bo i Bournemouth som ligger sør i Engand. Jeg reiser dit gjennom F21 med en veldig fin klasse! Har ikke helt gått opp for meg at jeg skal reise før nå. Det har liksom hele tiden vært så lenge til Nå som jeg har skole alle dager, skal treffe venner og skal rekke å pakke går tden plutselig veldig fort. Jeg har begynt å få litt sommerfugler i magen og jeg gleder meg veldig mye. Jeg skal bo med venninnen min Maria og to andre gutter fra Norge. Vertsfamilien vår består av vertsmor Dorothy og vertsfar Richard, jeg har mailet litt med de og de virker veldig hyggelige. Jeg er veldig spent på hvordan det blir å bo med en annen familie og det blir rart å ikke ha familien min nært. Jeg har fått mange gode venner i klassen og jeg gleder meg til alle opplevelsene vi vil ha dette året. Det skal bli bra å kunne ta seg bussturer til London og få sett andre steder i England.


5 kommentarer

katrine

07.09.2012 kl.18:48

Det høres så spennende ut!!! ååh dere er heldige altså!!<3

Anine Kydland

07.09.2012 kl.23:47

åå, det var søtt bilde av deg!! Det kommer til å bli så koselig å henge med deg i et helt år og tenk så mye vi skal shoppe!! Jeg gleder meg :-D
ååh, det var det søteste bilde jeg har sett ! *vurderer det som bakgrunn på macen* !

SÏ\/Ï

08.09.2012 kl.19:07

Sykt, blir nok et bra år!! :D Kommer til å savne deg <3

Hanne Helseth

09.09.2012 kl.22:39

Så søt duuu er!! Tenker meg du gleder deg nå!! <3

Skriv en ny kommentar

Seline

Seline

16, Oslo

Hei, mitt navn er Seline. Jeg er 16 år og kommer fra Oslo. Jeg elsker mote og får aldri nok av inspirasjon. Jeg er et år på utveksling i England. Jeg kommer til å blogge om ting som skjer, nye oppdagelser og om andre ting jeg ønsker å dele her på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits